Over mij

Graag stel ik mij voor, mijn naam is Yvonne Zwaard- van Nimwegen van La belle de beauté.

La belle de beaute levert unieke, stijlvolle oorbellen die de modebewuste vrouw laat stralen.  Onze oorbellen staan voor een stijl die stoer, vrouwelijk, chique en bijzonder is. Elke vrouw is een unieke schoonheid die alleen maar het beste verdient. Daarom creëren wij oorbellen die jouw schoonheid complimenteren. Het maakt niet uit of je nu een paar oorbellen zoekt bij een dagelijkse outfit of een bijzonder mooi paar oorbellen welke je transformeert in de koningin van het bal. Je kunt vertrouwen op la belle de beauté. Hoge kwaliteit, unieke ontwerpen en altijd stijlvol. Omdat wij willen dat jij je mooi voelt zoals je bent. Daarom is alleen het beste goed genoeg voor jou.

Voor de ontwerpen haal ik mijn inspiratie uit het leven zelf. Heb je ooit goed gekeken naar een bloem en je gerealiseerd dat haar schoonheid een uiting is van moeder natuur die naar je lacht? Het ene moment zie je de skyline van Rotterdam met haar hoge gebouwen en vele lichtjes, het andere moment loop je over het strand voel je het zand tussen je tenen en proef je het zout op je lippen. Dat is leven, dat is inspiratie. En zij die wenst kan het allemaal zien. Een pallet van edelstenen en kristallen in verschillende kleuren waarmee ik eindeloos veilige maar ook gedurfde combinaties kan maken kan mij verwonderen, zoveel moois en zoveel edelstenen van moeder natuur.

La belle de beauté onderscheid zich door het leveren van gepersonaliseerde ontwerpen gemaakt in kleine aantallen en die aangepast kunnen worden naar jouw persoonlijke wensen. Daardoor is het heel gemakkelijk om je eigen unieke collectie samen te stellen. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een bepaald model oorbel uit mijn collectie die veel verkocht wordt of door kleuren te kiezen afgestemd op de collectie.

Wij staan voor een hoge mate van service en kwaliteit en hierin doen wij geen concessies. Wij werken alleen met de beste kwalitatieve materialen zoals edelstenen, kristallen, goud vermeil, gold filled, sterling zilver, leer, en parels. Elk paar oorbellen is handgemaakt in ons eigen atelier door vakkundige mensen. Omdat wij geloven in vakmanschap en echtheid. Voor elke uitlevering checken wij van alle oorbellen nog een keer of alle oogjes goed dicht zitten, hier wordt ook zeer nauwkeurig op gelet tijdens het proces van ontwerpen naar het maken van de oorbellen.

Opgroeien in een ondernemersgezin heeft ervoor gezorgd dat ik het een enorme uitdaging vind om zelf iets te creëren en op te bouwen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de farmaceutische industrie als rayonmanager waar ik verantwoordelijk was voor mijn eigen regio met klanten en de omzet die gegenereerd moest worden heb ik de stap gezet naar eigen ondernemerschap waarin ik echt zelf kan creëren met passie voor stijl, uitstraling en mode. 

Dit vertaalt zich bij La belle de beauté in het zelf ontwerpen en maken van oorbellen die zo mooi zijn dat ik ze eigenlijk niet wil verkopen, zo blij word ik daarvan. Ik vind het zelf erg belangrijk er goed en verzorgd uit te zien en ben dol op mode en in het bijzonder oorbellen. Omdat ik zelf niet altijd de juiste bijpassende oorbellen kon vinden ben ik ze zelf gaan ontwerpen. De start heb ik destijds gemaakt met het volgen van verschillende workshops en een cursus oorbellen maken. Mijn passie voor ‘iets moois creëren’ wat iedere vrouw wil hebben was geboren.

Liefs Yvonne,

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 la belle de beaute | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel