Retourneren & Ruilen

Kan ik een product ruilen of retourneren? 

Ja, dat kan. Wij willen graag dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Daarom heb je 14 dagen volledig retourrecht vanaf het moment dat je jouw levering ontvangen hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk de artikelen te ruilen voor een ander artikel. In beide gevallen verzoeken wij je een mailtje te sturen naar info@labelledebeaute.com  Je mag je aankoop terugsturen tav la belle de beaute, tav Yvonne Zwaard, Overaseweg 30, 4836 BB Breda.

Als wij het product in de originele staat hebben ontvangen zullen wij je geld terugstorten, de kosten van de retourzending zijn voor jou. Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag moet het teruggestuurde product ongebruikt of -gedragen zijn en dienen originele verpakkingsmiddelen nog intact te zijn. Nieuw en ongebruikt betekent dat er geen vlekken op het artikel zitten, dat het artikel geen parfum- of rookgeur heeft. Items die zijn beschadigd door het dragen of passen kunnen niet geretourneerd worden.

In geval je wilt ruilen kun je de sieraden op eigen kosten naar ons terugsturen. Wij zullen dan, na overleg, je nieuwe bestelling opsturen en afspraken maken over de verrekening van de kosten.

Kan ik een bestelling annuleren?

Ja, je kunt een bestelling annuleren. Ook als de bestelling reeds verstuurd is kun je annuleren. Je kunt de artikelen weer terugsturen naar La Belle de Beauté, tav Yvonne Zwaard, Overaseweg 30, 4836 BB BREDA. Ook hier geldt dat als wij het product in de originele staat hebben ontvangen wij je geld zullen terugstorten. De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

© 2016 - 2021 la belle de beaute | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel