Betaalmogelijkheden

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je de betaling afhandelen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank, waarnaar je vanzelf wordt doorgeschakeld. Daarom is betalen met iDEAL net zo veilig als internetbankieren. Voor meer informatie over betalen met iDEAL: www.ideal.nl.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express). Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding om je persoonlijke gegevens en creditcardgegevens op te slaan en door te sturen. Daarna zorgen de creditcardmaatschappij en wij samen voor een correcte afhandeling van je betaling. 

Is mijn betaling beveiligd?

Ja. Voor het betalen van de bestelling maken wij gebruik van Mollie, een collecterende payment service provider. Dat wil zeggen dat de transacties die via het systeem van Mollie verwerkt worden, eerst binnenkomen op een tussenrekening, voordat deze worden uitbetaald naar de begunstigde (de webwinkelier). Mollie is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD en voldoet aan de regels die door deze instantie worden gesteld. 

Zijn de prijzen op de site inclusief 21% BTW?

De prijzen van de artikelen op de website zijn inclusief 21% BTW. De omzetbelasting wordt berekend en getoond als onderdeel van de definitieve factuur vóór je toestemming geeft voor betaling. Alle eventuele invoerrechten en lokale belastingen bij orders buiten de Europese Unie zijn voor rekening van de klant. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen? 

Ja. Je kunt een verschillend factuur- en leveringsadres invullen als je dat wilt.Ja. Je kunt een verschillend factuur- en leveringsadres invullen als je dat wilt.

 

© 2016 - 2021 la belle de beaute | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel